Veronika Ivakina, ředitelka jazykové školy Light Point

Firemní jazykové kurzy snadno a výhodně!

Veronika Ivakina, ředitelka jazykové školy Light Point

5.9.2014 - Doporučujeme

Jazyková škola Light Point, s.r.o. nabízí velkou škálu jazykových kurzů, které se zaměřují na děti, studenty, dospělé i seniory. Zajišťuje však také firemní jazykové kurzy, které plně vychází z požadavků klienta. Nezáleží na tom, v jakém odvětví se pohybujete, jazyková škola Light Point, s.r.o. se Vám přizpůsobí. Výuka vždy začíná a končí jazykovým auditem, který vyhodnotí jazykovou úroveň studenta.

Kurzy jsou poskytovány pod vedením českých lektorů, ale i rodilých mluvčích. Jazyková škola Light Point, s.r.o. je zcela unikátní, jelikož nabízí jazyky, které v jiných jazykových školách nenajdete. Z široké nabídky si vybere snad každý:

  • čeština, slovenština, polština, latina

  • ruština, ukrajinština, turečtina, maďarština, srbština, řečtina

  • angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, portugalština

  • bulharština, rumunština, japonština, arabština, čínština, hebrejština, hindština

Navíc v roce 2014 obdržela škola akreditaci od MŠMT na 5 světových jazyků – angličtina, němčina, francouzština, ruština a japonština.

Jazykové kurzy mohou být skupinové či individuální, rozložené na celý rok, pololetí nebo krátkodobé, intenzivnější. Pokud se například chystáte v blízké době na služební cestu do zahraničí a potřebujete se „rozmluvit“, krátkodobý intenzivní kurz je pro Vás to pravé. Záleží však pouze na Vás, jakou variantu zvolíte.

Dále také zajišťujeme tlumočení a překlady. Potřebujete přeložit nějaké pracovní materiály nebo zajistit tlumočníka pro jakákoliv zahraniční jednání? Můžete se obrátit na jazykovou školu Light Point, s.r.o. Ručíme, že se jedná o kvalitní tlumočení a veškeré překlady jsou kontrolovány rodilými mluvčími.

Hledáte-li spíše odpočinkovou činnost, můžete si vybrat z naší široké nabídky zážitkových kurzů, které jsou navíc výborným prostředkem pro tzv. „teambuilding“ (tvorba a rozvoj zaměstnaneckého týmu). Tyto činnosti pomáhají vylepšit vztahy na pracovišti a také zefektivnit komunikaci v daném cizím jazyce. V nabídce jazykové školy je velké množství zážitkových kurzů, naučíte se například, jak připravit sushi pod vedením japonské lektorky, můžete vyzkoušet kaligrafii nebo ochutnat izraelskou kuchyni. Oblíbený je také tzv. carving, ozdobné vyřezávání do ovoce či zeleniny. Pro více informací se můžete podívat na naše internetové stránky.

Na závěr je důležité zmínit, že služby jazykové školy Light Point, s.r.o. je možné čerpat v rámci partnerských programů Benefity a Benefity plus, se kterými škola úzce spolupracuje nebo se můžete stát vlastníky „Light Point V.I.P. karty”, která nabízí zajímavé bonusy. S jakýmkoliv dotazem nebo poptávkou se na nás neváhejte obrátit. Rádi Vám pomůžeme a zodpovíme veškeré dotazy. Budete-li mít zájem o spolupráci, kontaktujte nás.

 


Doufáme, že jsme Vás inspirovali a věříme, že u nás najdete to, co hledáte. Vždyť jazyky jsou v dnešní době nepostradatelné!

Budeme se těšit na spolupráci!

Vaše jazyková škola Light Point, s.r.o.

Veronika Ivakina, BA - Jazyková škola Light Point


Tento rozhovor byl připraven ve spolupráci s firmou:



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor