Renata Kronowetterová Nový začátek - Brian Tracy, Renata Kronowetterová

Navštivte říjnový seminář Briana Tracyho v Praze

Rozhovor s Renatou Kronowetterovou, ředitelkou společnosti AZ TEAMBUILDING

19.9.2011 - Doporučujeme

Renata Kronowetterová je kouč, lektorka a podnikatelka. Žila a pracovala 10 let v Austrálii. Vystudovala mezinárodní finance a má postgraduál ve vzdělávání a profesním rozvoji. Na Griffith University, Gold Coast vyučovala předmět „Training and Development“. V Čechách je majitelkou a ředitelkou firem AZ TEAMBUILDING, AZ TRAINING a AZ FIREWALKING.

Pomáhá jednotlivcům i společnostem v dosahování jejich cílů. Kromě koučování pořádá i semináře osobního a profesního rozvoje, teambuildingy, incentivní zájezdy a eventy. Ráda cestuje, dělá lidem radost a pomáhá jim plnit jejich sny. Dnes jsme s ní hovořili o semináři Briana Tracyho v Praze.

9. října pořádáte v Praze seminář s předním světovým spíkrem v oboru prodeje, leadershipu a koučinku Brianem Tracym. Můžete nám tuto osobnost blíže představit?

Ano, ráda. Brian Tracy je světově uznávaná osobnost v oblasti leadershipu a profesního rozvoje. Za svůj život přednášel pro více než 5 milionů lidí v 55 zemích. Působil jako poradce pro 100.000 společností, kterým zvýšil profitabilitu a efektivnost. Brian vytvořil přes 300 audio a video vzdělávacích programů a je autorem více než 55 knih, které byly přeloženy do mnoha jazyků. V Čechách jsou známé například jeho knihy „Snězte tu žábu“ a „Jak mnohem lépe prodávat“.

Ti, kdo Briana znají, ví, že procestoval a pracoval v 80 zemích světa a mluví čtyřmi jazyky. Je šťastně ženatý a má čtyři děti. Úctu si zaslouží i to, že se mu podařilo překonat rakovinu. Pro mě je Brian velice inspirativní člověk. Je vynikající řečník, má obrovské množství zkušeností a vynikající schopnost je předávat. Jeho semináře Leadershipu, Prodeje, Cílů, Strategie, Kreativity a Psychologie úspěchu jsou opravdu fantastické.

Je to pro mě velká čest pozvat Briana Tracy do Prahy. Tentokrát dal pro nás dohromady to nejlepší a připravil seminář TOTAL PERSONAL AND BUSINESS MASTERY. Je opravdu na co se těšit.

Kde bude tento seminář probíhat?

Seminář se bude konat 9.10.2011 v Congress hotelu Clarion v Praze. Je to celodenní akce, kde by měli být všichni, kteří chtějí maximalizovat svůj potenciál a zlepšit svůj pracovní i osobní život.

Pro koho je seminář přesně určen?

Nejvíce z něj vytěží podnikatelé, lidé v top managementu, HR, ředitelé a manažeři společností a jejich prodejní týmy.

Co se účastníci na semináři dozvědí a naučí?

Brian vysvětlí jak si zvýšit obraty, příjmy a jak snížit čas strávený v práci. Získáte informace jak se stát úspěšným v době neustálých změn. Brian vysvětlí, proč jsou někteří lidé úspěšnější než jiní a prozradí jak si nastavit svou mysl na úspěch. Všichni, kdo se zúčastní tohoto semináře se mimo jiné naučí, jak si stanovit jasné cíle a priority v pracovním i v osobním životě, jak získat naprostou kontrolu nad svým časem, jak dobře vycházet se všemi důležitými lidmi ve svém životě a také jak dosáhnout finanční nezávislosti. Nakonec se dozvíte 7 nejdůležitějších návyků úspěchu.

Komunikačním jazykem semináře bude pouze angličtina?

Nikoli, na pódiu bude probíhat současně i překlad do češtiny.

Je pravda, že účastníci budou mít možnost přímo s Brianem Tracym poobědvat?

Ano. Ti, kteří si zakoupí V.I.P. vstupenky, budou mít příležitost strávit s Brianem čas během výborného oběda.

Kromě tohoto semináře sama s Brianem Tracym spolupracujete v širším měřítku, například na knize. Jak jste se vůbec dostala k této spolupráci a co vás na ní nejvíce baví?

Na práci s Brianem mě nejvíce baví to, že se můj sen stal skutečností. Já osobně jsem se s Brianovou prací poprvé seznámila zhruba před deseti lety, když jsem se během studia na univerzitě živila prodejem. Dodnes mám schovaný jeho článek, který vyšel v roce 2002 Australských novinách. Byl věnovaný prodeji a velice mě inspiroval. Tehdy jsem si říkala, že toto je člověk, s kterým bych chtěla v budoucnu spolupracovat. Před rokem jsem měla tu čest strávit několik dní s Brianem a jeho dcerou Catherine v Praze. Brian mi sám nabídl spoluautorství na jedné z jeho knih, která vyjde v Čechách letos v říjnu. Zaměřuje se na to, jak fungovat efektivně v době neustálých změn. Je v podstatě pro každého, neboť se změnami se potýká každý z nás. Kniha se jmenuje „Nový začátek“. Vřele ji doporučuji. Pro Briana Tracyho dále zajišťuji uzavřené přednášky pro společnosti, takže pokud by měl někdo zájem si ho pozvat jako řečníka, stačí aby se na mě obrátil.

Jaká další vzdělávací akce připravujete?

Většina seminářů a školení je šitá firmám na míru dle jejich požadavků. Co se týče otevřených seminářů, tak do konce roku ještě plánuji otevřený seminář „FIREWALKING“, při kterém si budete moci vyzkoušet chůzi po žhavém uhlí. Během tohoto eventu si sami ověříte, že limity existují pouze ve vaší mysli. Je to nádherný zážitek, který by si měl každý vyzkoušet. Více o mých seminářích se dozvíte na www.azteambuilding.cz

Doplňující otázky:

Oblíbená kniha: Život bez hranic - Ihaleakala, Myšlením k bohatství – Napoleon Hill
Oblíbená hudba (nebo skupina, zpěvák/zpěvačka): U2 a Pavarotti
Oblíbená činnost: dělat lidem radost, cestování, jóga, lyžování, potápění, létání vrtulníkem, ho’ponopono
Kam byste se chtěla podívat: do vesmíru
Na co se těšíte: na souhry „náhod“, které mi život přináší
Čeho se bojíte: pavouků
Váš největší pracovní úspěch: to že dělám práci, kterou miluji
Vaše motto: „Limity existují pouze v mé mysli.“
Oblíbený nápoj: čaj
Oblíbená rozhlasová stanice: rádio City
Oblíbený film: Celestinské proroctví
Oblíbené místo: Gold Coast, Austrálie
Kým nebo čím byste chtěla být v příštím životě: sama sebou

Renata Kronowetterová - ředitelka společnosti AZ TEAMBUILDING


Tento rozhovor byl připraven ve spolupráci s firmou:



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor