Jiří Vokáč Čmolík

Chcete být IN? Přijďte na INNER WINNER... firemní sekci Evolution, největšího veletrhu vzdělávání v ČR!

Rozhovor s Jiřím Vokáčem Čmolíkem, programovým ředitelem firemní sekce veletrhu Evolution

24.2.2011 - Doporučujeme

8.-10.4. 2011 otevře své brány největší veletrh vzdělávání a osobního rozvoje Evolution.

Ve firemní sekci INNER WINNER se představí nejmodernější trendy ve firemním vzdělávání formou 27 workshopů, 9 inovativních přednášek a korporátní čajovny s CEO velkých firem, možnost až pro 600 účastníků z odborné veřejnosti. Více na program veletrhu vstupenky objednávejte zde

Protože jde o největší vzdělávací akci ve Střední Evropě, zeptali jsme se na pár otázek programového ředitele Jiřího Vokáče Čmolíka:

Co znamená vnitřní vítěz? Proč se tak jmenuje firemní sekce veletrhu Evolution?

Inner Winner navazuje na tradici zakladatelů stylu koučování Timothy Gallway a Johna Whitmorea (Inner Game). Inner Winner je vnitřní vítězství člověka sama nad sebou, které se týká všech – managerů, stejně jako koučů, lektorů, vzdělávacích agentur a nadnárodních korporací. Jde o sebeuvědomění a naplnění svého vnitřního smyslu bez potřeby konkurenčních bojů. Jde o naplnění smyslu jedinců i jednotlivých společností. Korporátní sekce INNER WINNER je místem sdílení nových trendů ve vzdělávání a osobnostním rozvoji, místem setkávání, místem pro inspiraci a objevení nových možností a kontaktů.

Jak vůbec vznikla myšlenka na veletrh Evolution?

Před rokem mě můj přítel Ctirad Hemelík, ředitel veletrhů Biostyl, Ecoworld, Esoterika, pozval jako jednoho z hostů programu veletrhu Esoterika s korporátní bubnováním. V kontextu Esoteriky jsem byl opravdu za „exota“… Nicméně jsem tam potkal spousty maskovaných manažerů, kteří se přede mnou krčili do ohrnutých límečků s otázkou co vy tady, Jiří? Bylo jich opravdu hodně a byli z opravdu velkých firem. Během rozhovorů s nimi jsem zjistil, že hledají inspiraci a „něco nového“, „něco opravdového“ … Když jsem tuto zkušenost sdílel se Ctiradem, bylo rozhodnuto a vznikl čtvrtý veletrh zaměřený na vzdělávání a osobnostní rozvoj. Byl jsem pověřen vytvořením firemní sekce, která je zaměřená na současné celosvětové trendy ve firemním vzdělávání.

Jaká jsou hlavní témata firemní sekce?

Mezi tématy se objeví například koučování a sebekoučování, emoční inteligence, neuro leadership, ženský leadership, korporátní drama, firemní konstelace, neuro lingvistické programování, myšlenkové mapy, rozvoj managementu, vědomý business … celkem bude prezentováno 36 tematických okruhů.

Jaká byla kritéria pro výběr lektorů a řečníků?

Na základě referencí prezentují témata vždy špičkoví lektoři a koučové, kteří zastupují v dané oblasti světové trendy. Za důležité pokládám fakt, že prezentace se nedají koupit. Díky tomu dostaly prostor také různé školy a přístupy k jednomu tématu.

Na jaké osobnosti se můžeme v rámci INNER WINNER těšit?

Zajímavou součástí je korporátní čajovna s CEO velkých společností, kteří na sobě a ve svých společnostech úspěšně aplikují principy inner winner. Jedná se například o Táťanu le Moigne, CEO Google, Muriel Anton, CEO Vodafone, Jiří Pavlíček, JNJ … s těmito osobnostmi si můžete nad šálkem čaje popovídat o jejich příběhu a příběhu jejich úspěšných společností. Ze špičkových lektorů jmenujme například Jana Bílého, Magdalenu Vokáčovou, Evu Velechovskou, Tomáše Hajzlera, Jana Holeyšovského, Terezu Kalinovou, Zoricu Gajíc a další brilantní osobnosti.

Co je cílem veletrhu Evolution, konkrétně firemní sekce INNER WINNER?

Aby celosvětové trendy dostaly prostor také v naší republice, aby se věci daly do pohybu…

 

Jiří Vokáč Čmolík

Programový ředitel, více než 10 let vytváří, organizuje a školí vzdělávací programy na téma leadership, neuro leadership a transformační leadership v ČR i v celé Evropě. Je supervizorem projektu korporátní bubnování pro oblast Střední a Východní Evropy. Jiří je členem Neuroleadership Institutu a též vede vědecké experimenty v Ústřední Vojenské nemocnici v Praze s týmem neurologů na fMRI, skenování mozku a jeho výzkum při transformačních technikách.

Jiří Vokáč Čmolík - programový ředitel firemní sekce veletrhu Evolution


Tento rozhovor byl připraven ve spolupráci s firmou:



Další informace Vám rádi poskytneme prostřednictvím EduCity, prosíme kontaktujte p. Bartičku info@educity.cz nebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytisknout rozhovor